Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Boot Camp kommer inte fungera med Apples egna processor

Apple Silicon ser helt klart lovande ut och att Apple går över till egna processorer har mottagits bra världen över.

De finns dock en hel del människor där ute som partitionerar en del av sin disk och installerar Windows med hjälp av mjukvaran Boot Camp. Anledningen till att vilja köra Windows på sin Mac kan vara många, att man vill spela, behöver köra vissa program som inte finns på macOS och så vidare. Nu har det kommit fram att Boot Camp inte kommer att fungera med Apples egna processorer. Om detta kommer lösas i framtiden är oklart men som det ser ut nu så får man istället gå över till en virtuell Windows-maskin via programvara så som VMware Fusion eller Parallels.

Dock så tappar man en hel del prestanda genom att köra en virtuell maskin så de som behöver all kraft skall nog inte hoppa på Apple allra senaste datorer direkt. Microsoft själva säger att de inte har några planer på att ta fram ARM-stöd för Windows.

Via Ars Technica

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.