Apple släpper ordentlig trailer för sin kommande serie Little Voice

För lite mindre än två veckor sedan släppte Apple en teaser för Little Voice men nu har vi en ordentlig trailer att avnjuta.

TV-serien är skapad av J.J Abrams och den handlar om Bess King som gör allt i sin makt för att bli något inom musiken. Det visar sig vara allt annat än lätt och hon möter en hel del motgångar både i sitt privatliv och med sin karriär. Serien har premiär samma datum som Greyhound, krigsfilmen med Tom Hanks vilket är den 10 juli. Apple TV+ kostar 59 kronor per månad och lanserades i november förra året.

Skriven av Marcus Attefors

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.