Netflix kommer snart med efterlängtad funktion

Netflix har nog varit en räddare i nöden för många under dessa isoleringstider och snart blir tjänsten lite bättre på våra iOS-enheter.

Netflix meddelar att de inom kort kommer rulla ut en funktion till iOS där vi kan ta bort saker som ligger i vår "fortsätt titta"-lista. Den listan är guld värd för att enkelt och snabbt kunna fortsätta där vi senast lämnade men ibland så startar vi en film eller serie som inte faller oss i smaken. Det dåliga valet kommer vi ständigt bli påminda av då det idag inte går att rensa listan på sådant man inte kommer se.

Men den 29 juni kommer Netflix att börja rulla ut funktionen till alla och vi får hoppas att vi får samma möjlighet på vår Apple TV i framtiden också.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Namnet "iPhone 12 Mini" dök upp för första gången förra veckan och nu verkar det som att det faktiskt blir det officiella namnet på Apples minsta iPhone 12-modell.

Amazon Luna är här och ser till att kunna ta marknadsandelarna på Apples enheter som varken Google eller Microsoft lyckats komma åt.

Snart är det förhoppningsvis dags för Apple att visa upp nya iPhone 12-serien men tills dess kan vi njuta av en bild på den nya laddkabeln.

Då var det dags att plugga in laddaren i telefonen igen för ikväll har Apple lanserat iOS 14.0.1.

Mophie fortsätter pumpa ut produkter till våra Apple-produkter så vi aldrig skall behöva ha ett tomt batteri.

Idag har vi finbesök i Macradion med en speciell gäst som har doppat fötterna i alla ekosystem där ute.