Netflix kommer snart med efterlängtad funktion

Netflix har nog varit en räddare i nöden för många under dessa isoleringstider och snart blir tjänsten lite bättre på våra iOS-enheter.

Netflix meddelar att de inom kort kommer rulla ut en funktion till iOS där vi kan ta bort saker som ligger i vår "fortsätt titta"-lista. Den listan är guld värd för att enkelt och snabbt kunna fortsätta där vi senast lämnade men ibland så startar vi en film eller serie som inte faller oss i smaken. Det dåliga valet kommer vi ständigt bli påminda av då det idag inte går att rensa listan på sådant man inte kommer se.

Men den 29 juni kommer Netflix att börja rulla ut funktionen till alla och vi får hoppas att vi får samma möjlighet på vår Apple TV i framtiden också.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Det här med smarta ringklockor med en inbyggd kamera är verkligen trevligt och vi har testat Ring Video Doorbell 3.

Att automatisera och göra hemmet smart är riktigt kul men kostnaden kan dra iväg och i den här guiden skall vi säkra upp hemmet för att göra det tryggt för de minsta och tonåringarna för en relativt billig peng.

Det här med lösenord är tråkigt men ack så viktigt för att ens konto inte skall bli kapat.

Ett av världens största bolag har äntligen börjat rulla ut stöd för användarprofiler i sin streamingtjänst Amazon Prime.

Ming-Chi Kuo har kollat i sin spåkula om tredje generations AirPods och avslöjar när de är tänkta att lanseras.