Rykte: iPhone 12 kommer skeppas med en 20W-laddare

Det är inte så att vi längtar till hösten men när löven börjar falla och temperaturerna går ned så är det återigen dags för Apple att hålla låda.

I höstas när Apple lanserade iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max så levererades dessa med en 18W-laddare, men köpte du däremot en iPhone 11 så låg det istället en 5W-laddare i lådan. Nu har Mr white läckt en bild på vad han påstår är den nya 20W-laddaren som skall skickas med i kartongen till iPhone 12-serien. Det har sedan tidigare ryktats att samtliga modeller utom SE kommer ha en OLED-skärm nästa år där vi totalt ser fyra olika telefoner med 5,4", 6,1" och 6,7"-skärm.

Via Macrumors, Källa Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.