Nu kan du bygga ett eget hemlarm med Ring

Ring som gör allt från smarta ringklockor till kameror meddelar idag att de lanserar ett hemlarm här i Sverige.

Att skapa egna hemalarm blir allt mer populärt för att slippa dyra månadskostnader och långa abonnemang. Ring lanserar nu ett eget paket där vi för 3 299 kronor får en basstation med sirenhögtalare, en knappsats, kontaktsensor för dörr eller fönster, rörelsedetektor och en räckviddsförlängare. Alarmet kopplas sedan på med dina befintliga Ring-produkter så som Video Doorbell och deras kameror. Det krävs inget abonnemang men det går att köpa till Ring Protect Plus som kostar 10 euro per månad och då får vi säkerhetskopiering, Assisted Monitoring och 30 dagars videolagring. Tyvärr har ring i skrivande stund inte stöd för HomeKit, men vi får hoppas att det kommer i framtiden.

Ring Alarm lanseras idag och går att köpa på ring.com.

Skriven av Marcus Attefors

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.