Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Telenor lanserar TV-paket i miniformat

Streaming blir allt vanligare och nu har Telenor lanserat ett nytt minipaket där vi får en drös med kanaler utan krav på någon digitalbox.

Stream Mini heter den nya tjänsten och för 79 kronor i månaden får vi tillgång till SVT1, SVT2, Kunskapskanalen, Barnkanalen, SVT24, TV3, Kanal 5, TV6, TV8, Kanal 9, TV10 och kanal 11. Vi får även tillgång till ett veckoarkiv där vi kan se saker som har sänts under veckan, och det går även att hyra film från Nordisk Film och SF Anytime. Telenor bjuder på första månaden och det finns inte heller någon bindningstid. Stream Mini kommer finnas tillgänglig på Apple TV, Chromecast eller via en dator. I sitt pressmeddelande säger Leif Björklund, tv-chef på Telenor Sverige:

"Våra kunder efterfrågar mindre tv-paket som samlar de viktigaste kanalerna i en användarvänlig app. Vi har nyligen uppdaterat vår app Telenor Stream och det känns extra kul att nu kunna koppla på och lansera marknadens minsta och billigaste TV-paket i den. Med Stream Mini slopar vi även kravet på tv-box vilket gör det väldigt enkelt att snabbt komma igång via exempelvis AppleTV, Chromecast eller dator."

Hela pressmeddelandet går att ta del av här.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.