Telenor lanserar TV-paket i miniformat

Streaming blir allt vanligare och nu har Telenor lanserat ett nytt minipaket där vi får en drös med kanaler utan krav på någon digitalbox.

Stream Mini heter den nya tjänsten och för 79 kronor i månaden får vi tillgång till SVT1, SVT2, Kunskapskanalen, Barnkanalen, SVT24, TV3, Kanal 5, TV6, TV8, Kanal 9, TV10 och kanal 11. Vi får även tillgång till ett veckoarkiv där vi kan se saker som har sänts under veckan, och det går även att hyra film från Nordisk Film och SF Anytime. Telenor bjuder på första månaden och det finns inte heller någon bindningstid. Stream Mini kommer finnas tillgänglig på Apple TV, Chromecast eller via en dator. I sitt pressmeddelande säger Leif Björklund, tv-chef på Telenor Sverige:

"Våra kunder efterfrågar mindre tv-paket som samlar de viktigaste kanalerna i en användarvänlig app. Vi har nyligen uppdaterat vår app Telenor Stream och det känns extra kul att nu kunna koppla på och lansera marknadens minsta och billigaste TV-paket i den. Med Stream Mini slopar vi även kravet på tv-box vilket gör det väldigt enkelt att snabbt komma igång via exempelvis AppleTV, Chromecast eller dator."

Hela pressmeddelandet går att ta del av här.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Det här med smarta ringklockor med en inbyggd kamera är verkligen trevligt och vi har testat Ring Video Doorbell 3.

Att automatisera och göra hemmet smart är riktigt kul men kostnaden kan dra iväg och i den här guiden skall vi säkra upp hemmet för att göra det tryggt för de minsta och tonåringarna för en relativt billig peng.

Det här med lösenord är tråkigt men ack så viktigt för att ens konto inte skall bli kapat.

Ett av världens största bolag har äntligen börjat rulla ut stöd för användarprofiler i sin streamingtjänst Amazon Prime.

Ming-Chi Kuo har kollat i sin spåkula om tredje generations AirPods och avslöjar när de är tänkta att lanseras.