WWDC: tvOS 14 låter oss titta på YouTube i 4K

Apple har äntligen vikt sig och tillåter nu Googles codecs så vi kan titta på YouTube i 4K.

Fram tills nu så har vi endast kunna titta på YouTube i 1080p men idag så har Apple TV 4K stöd för Googles codec. Detta gör så att vi kan avnjuta material på YouTube i 4K vilket är något som har efterfrågats länge. Utöver detta så kommer vi även kunna koppla två AirPods till en Apple TV så två personer kan titta på samma film med hörlurar.

Två relativt små men väldigt uppskattade funktioner som ni kommer kunna ladda ned i höst i nya tvOS 14.

Skriven av Marcus Attefors

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.

Namnet "iPhone 12 Mini" dök upp för första gången förra veckan och nu verkar det som att det faktiskt blir det officiella namnet på Apples minsta iPhone 12-modell.