Snart kan du betala en fast summa per månad för VOI

Brukar du hyra en VOI regelbundet så kan det bli rätt dyrt i slutändan men nu smygstartar VOI med ett månadsabonnemang.

Det är en stängd beta som just nu pågår där vissa utvalda användare får åka hur mycket VOI de vill för en fast kostnad, antingen per dygn eller månad. I appen kan vi nu välja att köpa ett 24-timmars pass för 129 kronor eller köpa en hel månad för 599 kronor. När tjänsten lanseras till alla kommer priset ligga på 699 kronor per månad och enbart de som är med i betan får det lite billigare priset.

Det är dock inte helt utan restriktioner utan varje enskild resa får max vara 45 minuter, detta då VOI anser att deras tjänst är till för alla och hela tjänsten går ut på att dela med sig. Det går inte heller att dela med sig av sin prenumeration utan den är låst till en användare.

Skriven av Marcus Attefors

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.