AirTags kommer att ha utbytbara batterier

AirTags funktioner avslöjas i källkod av pålitlig Twittrare.

Det var på Twitter som @blue_kanikama meddelar att han har funnit källkod på AirTags och där bland annat installationsprocessen visade sig var väldigt lik AirPods. Vidare avslöjar denne att man kommer behöva dra loss en plastflik som sitter över batteriet för att sedan para ihop den med sin iPhone. Sedan så avslöjades även hur det fungerar om någon annan finner din borttappade AirTag och att den kopplar upp sig genom NFC och bluetooth till dennes iPhone eller iPad för att visa din kontaktinformation.

I Hitta-appen kommer man att kunna spela upp ljud från AirTagen när den är i närheten och man kommer att kunna dela platsen temporärt för en kontakt.
AirTags kommer att ha utbytbart batteri i form av CR2032 som är samma typ som äldre Apple TV fjärrkontroller har använt sig utav.
Imorgon drar WWDC igång och vi kommer förhoppnings få reda på om allt detta stämmer.

Via Appleinformed
Bilder @blue_kanikama

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.