Glad midsommar från oss på redaktionen

Sommaren är här och det ser faktiskt ut som att vi helt kommer att slippa regnet på midsommar i år.

Vi vill passa på att önska er alla en riktigt glad midsommar och även tacka er för att ni läser, lyssnar och tittar på allt som vi gör i våra kanaler. Det har gått ungefär ett år sedan vi möttes av de tråkiga nyheterna att 99.se skulle läggas ned och vi är glada att vi fick möjlighet att ta över och låta 99 leva vidare. Vi har jobbat hårt under det här året för att hålla er uppdaterade med nyheter, recensioner, podd och YouTube-videos och planerna för 99mac är stora.

Sidan är byggd på en gammal plattform och vi vill modernisera både forum och hemsida men det är dyrt och som det ser ut just nu kommer det ta ett tag innan vi har råd med detta. Gillar ni det vi gör så finns det flera sätt att hjälpa oss att ta 99mac vidare. Det går att bli en 99mac-patreon och då får du även möjlighet att se vår podd live när vi spelar in varje måndag 21:00. Vi planerar även exklusiva tävlingar och mycket mer i framtiden. Du kan även handla i vår webbutik där det finns båda 99mac och Macradion-prylar. Vi är även extra glada om ni avaktiverar er adblocker på 99mac då även det är en inkomstkälla, om än en liten.

Återigen vill vi tacka alla er som lyssnar på vår podd, tittar på våra videos, läser våra artiklar och engagerar er i forumet. Hoppas ni får en riktigt härlig midsommar så hörs vi igen på måndag när WWDC går av stapeln. Nedan har ni länkar till våra olika kanaler och ingen blir gladare än oss om ni prenumererar på vår YouTube-kanal eller betygsätter vår podd eller skänker en slant så vi kan fortsätta göra det vi gör:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.