Så ser det ut när Apple Watch tömmer sig på vatten

Apple Watch har inga som helst problem med att hänga med ned i badet men hur ser det egentligen ut när den tömmer sig själv på vatten?

När vi har badat klart så är det bra att tömma sin Apple Watch på vatten genom att svepa upp och trycka på den lilla vattendroppen. Vi skruvar sedan ett varv på kronan och klockan börjar då låta och tömmer sig på vatten. Slow Mo Guys som specialiserar sig på att filma saker i slowmotion har nu gjort just detta med Apple Watch. I videon nedan kan ni se hur det ser ut när Apple Watch tömmer sig och det är verkligen ballt att se.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Är du ute efter lite smarta högtalare med AirPlay 2-stöd så kan du från och med idag spara lite pengar om du köper Sonos.

Då var det dags för ett nytt avsnitt av Macradion och denna gång går vi igenom sjukhusbelysning och de nya M1-datorerna.

Nästa stora dramafilm från Apple verkar innehålla det som krävs för en Oscar och Apple själva verkar tro det som ser till att släppa den precis lagom tills det är dags att nominera.

Är du inte helt sugen på att lägga en bit över 4 000 för Magic Keyboard till iPad Pro? Vi har spanat in Brydge Pro+ som kostar ungefär hälften av den summan.

Ming-Chi Kuo har enligt sina källor en tidsram om när det kommer nydesignade MacBooks från Apple och tyvärr kommer vi att få vänta lite.

Senaste rykten delar upp iPad Pro-serien till två separata släpp. Där den ena ska få miniLED och den andra OLED.