Så ser det ut när Apple Watch tömmer sig på vatten

Apple Watch har inga som helst problem med att hänga med ned i badet men hur ser det egentligen ut när den tömmer sig själv på vatten?

När vi har badat klart så är det bra att tömma sin Apple Watch på vatten genom att svepa upp och trycka på den lilla vattendroppen. Vi skruvar sedan ett varv på kronan och klockan börjar då låta och tömmer sig på vatten. Slow Mo Guys som specialiserar sig på att filma saker i slowmotion har nu gjort just detta med Apple Watch. I videon nedan kan ni se hur det ser ut när Apple Watch tömmer sig och det är verkligen ballt att se.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!

Rumsligt ljud eller Spatial audio är en ny funktion till dina AirPods Pro tillsammans med iPhone eller iPad. Det ger ett 3D-audiovisuellt ljud som är väldigt uppslukande.