iPhone 12 Pro Max kanske blir den enda modellen med LiDAR

Den senaste CAD-designen förbryllar Twitter-profilerna och EverythingApplePro misstänker att bara Apples största iPhone kommer att få en LiDAR-sensor.

Det var på Twitter som EverythingApplePro genom nysläppta CAD-ritningar gissar att endast den största av kommande iPhone 12-modeller, kommer att präglas av den nya LiDAR-sensorn som introducerades utav Apple i deras senaste iPad Pro.
Apple ryktas släppa två modeller med 60hz OLED från BOE i storlekarna 5,4” och 6,1” och två modeller med 120hz OLED från Samsung i storlekarna 6,1” och 6,7” med beteckningarna Pro och Pro Max.

Båda beryktade läckorna Ben Geskin och Jon Prosser gav sin åsikt i Twitter-tråden att ritningarna inte stämmer och att skaltillverkarna har använt sig utav fjolårets kamera-design. Ben Geskin påstår att den korrekta datan för hur designen blir för kameran kommer i juli. Det vore märkligt om Apple skiljer på sina två Pro-modeller men vi har ju tidigare sett att de har differentierat Plus-modeller med bättre funktioner.

Via Appleinsider
Bilder EverythingApplePro och Apple

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
4 svar

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.