Rykte: AirPower är inte död

De flesta trodde nog att AirPower var ett avslutat kapitel men nu ryktas det om att den har återuppstått från de döda.

I slutet av 2017 visade Apple upp en helt ny Qi-laddare som gjorde något som inga andra Qi-laddare klarade av. Laddaren som fick namnet AirPower kunde ladda våra Apple-prylar överallt på laddaren men tyvärr blev laddaren för varm och 2019 gav Apple upp och lade ned AirPower. Nu är Jon Prosser i farten och har lagt upp en bild på Twitter där han skriver: "Kommer ni ihåg att jag sa att problemet med AirPower var att den inte fungerade önskvärt med Apple Watch? Nu har de löst det problemet."

Prosser fortsätter med att säga att AirPower kommer utrustad med Apples A11-chip, färre spolar än planerat och den får ström via lightning. När den kan tänkas lanseras är oklart men Apple är nog försiktiga med att visa upp denna innan de vet att den fungerar helt som önskat.

Källa: Jon Prosser

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.