Nu kan du flytta foton direkt mellan Lightroom och Photoshop på iPad

Adobe har gjort sina två största appar till iPad lite bättre.

Adobe har gjort det lite enklare att flytta foton mellan Lightroom och Photoshop på iPad, som tidigare har varit ett ganska frustrerande moment. För att flytta ett foto ifrån Lightroom till Photoshop så behöver du bara trycka på exportikonen och välja "Redigera i Photoshop". Väl inne i Photoshop så kommer du att kunna välja att flytta tillbaka ditt redigerade foto till Lightroom på en knapp i vänster hörn.
Adobe har även släppt en mindre uppdatering till Photoshop för Win/Mac.

Information och bild via Adobe

Skriven av Marcus Larsson

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.

Det är något speciellt när man lagar mat och går och hämtar lite örter som är odlade i hemmet. Men det kräver en hel del jobb och engagemang men det finns en lösning på det.

I år firar Urbanista 10 år som bolag. Vi har vant oss att se deras hörlurar och tillbehör överallt. Varesig det är på Ica Maxi eller den nya varuautomaten på Centralen i Stockholm. Vi har testat deras nytillskott Urbanista London True Wireless in-ear.

Xiaomi meddelar idag att de öppnar dörrarna till sin första fysiska Mi Store här i sverige i slutet på augusti.