Nu är det tusen dagar sedan senaste Apple TV lanserades

Apple TV är en trevlig produkt som idag har en given plats i många människors vardagsrum, men är en uppdaterad version på ingång?

MacRumors har en köpguide på sin hemsida som vi verkligen kan rekommendera till alla som skall köpa en ny Apple-produkt. Där kan man ta reda på när en produkt senast lanserades och om man borde avvakta med sitt köp eller slå till. En produkt som nu lanserades för ganska exakt tusen dagar sedan är senaste modellen av Apple TV. Det har ryktats om att Apple kommer att lansera en ny modell antingen nu på WWDC eller i höst men exakt vad den kan tänkas innehålla vet vi ännu inte. Men en ny processor för mer resurskrävande spel hade varit trevligt och även en lite omgjord fjärrkontroll hade varit på sin plats.

Så går ni i tankarna och planerar att köpa en Apple TV så kan det nu vara en god idé att sitta still i båten ett tag och avvakta.

MacRumors köpguide hittar ni här.

Skriven av Marcus Attefors

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.