Trade in-program för Mac kommer till butikerna

I USA och Kanada till att börja med. Tidigare har inbytesprogrammet för datorer varit en onlinetjänst, men nu ser det ut som att det även kommer till fysiska Apple Store.

Det är Bloomberg som rapporterar om att inbytesprogrammet för Mac-datorer ska komma till Apples Stores i USA och Kanada. Tidigare har vi kunnat byta in vår iPhone, iPad eller Apple Watch direkt i butik och få ett presentkort eller en summa avdraget på ett nytt köp.

Däremot har vi behövt skicka in vår dator och vänta på att man får summan tillgodo. Långt ifrån lika smidigt. Men den 15 juli i USA och 18 juli i Kanada blir det ändring på det. Många butiker är fortfarande stängda så vissa städer får såklart vänta längre. Nytt är också att de med Apple Card kan dela upp sina köp hos Apple 6 eller 12 månader räntefritt. Datorer och dyrare produkter erbjuds med 12 månader medans tillbehör och billigare produkter ska betalas av på 6 månader.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!