Imorgon öppnar Apple Store portarna i Täby Centrum

Vi skrev för ett tag sedan att Apple återigen öppnar upp sina butiker i Väla Centrum och Emporia och nu är det dags för Stockholm att även öppna upp igen.

Butiken i Täby Centrum kommer ha precis samma restriktioner som i Skåne där Apples medarbetare tar temperaturen på alla besökare och delar ut ett munskydd. De kommer även begränsa hur många personen som får vistas i butiken samtidigt och dessa restriktioner görs för både kunderna och Apples egna anställdas säkerhet.

Vi var och besökte butiken nu i helgen och som ni kan se på bilden ovan såg det nedsläckt och dystert ut. Butiken öppnar imorgon klockan 11:00 och då kommer vi återigen kunna lämna in våra produkter på reperation eller köpa nya prylar.

Källa: Apple, via Feber

Skriven av Marcus Attefors

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.