Gear4 lanserar stöttåliga skal till iPad och AirPods

Det är det ZAGG-ägda företaget Gear4 som släpper nya skal till iPad och AirPods. De fortsätter i linjen med ordentligt stöttåliga skydd med antibakteriell behandling.

Skalen för iPad klarar fall på över två meter. Battersea är ett skal för 10,2-tums iPad med D3O-teknik för att klara stötar och kommer också med ett skärmskydd som vi kan välja om vi vill använda eller inte. Det har också en antibakteriell yta och passar tillsammans med Apples egna tangentbord. Priset landar på 899 kronor.

Brompton är även det till iPad 10,2-tum och har ett vinkelstativ för tre olika betraktningsvinklar. Det har också ett tyg som skyddar skärmen och är anpassat för att passa tillsammans med InvisibleShields skärmskydd. Brompton är lite billigare och har en prislapp på 499 kronor.

Gear4 lanserar också nya skal för AirPods och AirPods Pro. I form av tunna silikonskal de kallar för Apollo. Finns i flera färger och kommer med en karbinhake. För 149 kronor kan du behålla ditt etui repfritt.

Källa: ZAGG Pressmedelande Via: Teknikveckan

Skriven av Dennis Klarin

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.