iPad Pro med mini-LED och 5G ser ut att komma i början av 2021

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Det ser ut som att Apple planerar att sätta A14X-chip, 5G och en mini-LED-skärm i nästa generations iPad Pro som sägs komma redan första halvåret av 2021. Ryktet säger att den nya iPad Pro får Quaicomms Snapdragon X55 som modemenhet och det skulle innebära 5G i både mmWave och 6GHz i en hisklig hastighet. Vilket är samma modem som nästa generations iPhone förväntas få.

Förutom att vi kan förvänta oss att kunna surfa snabbt får vi kristallklar mini-LED-skärm och en uppdaterad processor med det troliga namnet A14X. Men också få se den hyfsat snart. Det var i mars Apple uppdaterade sin iPad Pro senast, men då utan några stora förändringar. Så att det kommer en ny modell redan ett år senare låter fullt rimligt.

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin

Har du köpt ett par AirPods Pro men tycker att de ramlar ut eller inte sitter helt perfekt?

Har du märkt att Spotify, Tinder eller Tik Tok inte fungerar? Lugn du är inte ensam.

Samma dag som WWDC drog igång släppte även Apple utvecklarbetor av sina nya operativsystem men nu kan allmänheten också vara med och leka.

Imorgon, det vill säga fredag har Greyhound premiär på Apple TV+ och nu har Apple släppt en ny video.

Det har ryktats ett tag nu att iPhone 12 som lanseras någon gång i höst kommer lanseras utan laddare och hörlurar.

Varje år ger Apple studenter lite extra godis när de köper deras produkter eller rabatterade priser.