iPad Pro med mini-LED och 5G ser ut att komma i början av 2021

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Det ser ut som att Apple planerar att sätta A14X-chip, 5G och en mini-LED-skärm i nästa generations iPad Pro som sägs komma redan första halvåret av 2021. Ryktet säger att den nya iPad Pro får Quaicomms Snapdragon X55 som modemenhet och det skulle innebära 5G i både mmWave och 6GHz i en hisklig hastighet. Vilket är samma modem som nästa generations iPhone förväntas få.

Förutom att vi kan förvänta oss att kunna surfa snabbt får vi kristallklar mini-LED-skärm och en uppdaterad processor med det troliga namnet A14X. Men också få se den hyfsat snart. Det var i mars Apple uppdaterade sin iPad Pro senast, men då utan några stora förändringar. Så att det kommer en ny modell redan ett år senare låter fullt rimligt.

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin

Att automatisera och göra hemmet smart är riktigt kul men kostnaden kan dra iväg och i den här guiden skall vi säkra upp hemmet för att göra det tryggt för de minsta och tonåringarna för en relativt billig peng.

Det här med lösenord är tråkigt men ack så viktigt för att ens konto inte skall bli kapat.

Ett av världens största bolag har äntligen börjat rulla ut stöd för användarprofiler i sin streamingtjänst Amazon Prime.

Ming-Chi Kuo har kollat i sin spåkula om tredje generations AirPods och avslöjar när de är tänkta att lanseras.

Idag skickade Apple ut beta två till alla sina olika operativsystem och vi tar en titt på vad som är nytt i iOS och iPadOS 14 beta 2.