Apple jobbar på en ´bundle´ av sina tjänster

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Snart är det dags att börja betala för sitt Apple TV+konto. Många är besvikna på tjänsten. Kontentan är att kvalitén på innehållet är högt men att det finns för lite för att betala för tjänsten när ens gratisår tagit slut.

Så det är inte helt otippat om Apple faktiskt slår ihop tjänsterna för att få fler att behålla tjänsten. Idag kostar Apple Music 99 kronor och ATV+ 59 kronor. I staterna finns även Apple News för samma pris som Apple Music. Så där finns det ännu större anledning till ett sammanslaget abonnemang. Men vi kan hoppas vi får se det här hemma i Sverige. 129 kronor är vår gissning för Music och ATV+. Kanske 19 dollar för alla tre i USA. Vad tror ni? Vill ni ha detta?

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
4 svar

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.