Camera+ 2 får en trevlig uppdatering med nya funktioner

Den populära kamera-appen Camera+2 har klättrar sig upp till version 4.0 som bjuder på en rad nyheter.

Några av nyheterna i appen är en funktion som heter "Action Mode" som skall ta bort alla dessa hopplöst dåliga bilder vi har på barnen när de rör sig för snabbt när vi är framme och skall ta en bild. Nytt är även "Magic ML" som är en AI-baserad funktion som ger oss en perfekt exponering och justering av färgerna i bilden som tas.

Tidigare funktioner har även finjusterats och precis som innan så finns det en rad olika inställningar för den som är intresserad. Vi kan fortfarande fota i både RAW och JPEG och det finns stöd för Siri så har vi telefonen på ett stativ så kan vi bara be Siri ta ett kort.

Camera+ 2 finns att ladda ned i App Store och kostar 59 kronor och av det lilla vi har testat så ser de nya funktionerna lovande ut.

Källa: Camera+

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.