HomeKit-kompatibla Eve Cam går nu att förbeställa

Antalet HomeKit-kompatibla kameror börja öka nu vilket är trevligt och näste man till rakning är Eve Cam.

Eve Systems meddelar idag via ett pressmeddelande att deras HomeKit-kompatibla Eve Cam nu går att förbeställa. Kameran släpps den 23 juni och innehåller en rad intressanta funktioner. Något som undertecknad själv kan känna av smarta kameror är att man inte kan låta bli att känna sig lite övervakad. Med Eve Cam kan vi ställa in att när alla familjemedlemmar är hemma så stängs kameran automatiskt av. Kameran spelar in i full HD-kvalité har ett synfält på 150 grader och klarar även att se i upp till fem meter bort i ett kolsvart rum.

Den har även stöd för HomeKit Secure Video vilket innebär att all information lagras direkt på vår egna iCloud och går inte vidare till Eve eller någon annan. Vi kan även direkt i Hem-appen ta del av allt som händer i kameran istället för att gå in i tillverkarens egna app. Eve Cam kostar 149 dollar och går att beställa på deras hemsida.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.