Sonos Radio kommer till Sverige idag

Sonos Radio som tidigare har funnits tillgängligt i bland annat USA, Kanada, Storbritannien, Irland och Australien kommer idag till Sverige.

Den nya tjänsten Sonos Radio lanserades i mars men vi här i Sverige fick inte ta del av alla nya funktioner som fanns. Nytt från och med idag är att vi nu kan lyssna på Sonos egna reklamfria radiostation Sonos Sound System. Den är helt fri från reklam där vi utöver ny musik får ta del av bakom kulisserna-berättelser och mycket mer. Nytt är även Sonos Stations där vi hittar över 30 stationer med handplockad musik från Sonos-användare i olika genrer.

Sist ut har vi artiststationer som även de är reklamfria och innehåller låtval från olika artister med musik som de själva har blivit inspirerade av. Samtliga av dessa kommer vara tillgängliga under dagen via en app-uppdatering.

Uppdatering: Nu är Sonos Radio live i Sverige.

Skriven av Marcus Attefors

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.