Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Nästa Apple Pencil går över till mörka sidan

Apple Pencil är en trevlig liten pryl som funnits med ett bra tag i Apples sortiment och nästa modell kan få sig ett nytt utseende.

Ett nytt rykte har seglat upp på Twitter och det är från Mr. White som säger att Apple arbetar på en svart Apple Pencil. Som det ser ut idag så är Apple väldigt restriktiva med att deras tillbehör enbart kommer i vitt men kanske kan det bli ändring på det. Det är möjligt att Apple i framtiden kommer att erbjuda Apple Pencil i flera olika färger som går att matcha med de olika färgerna på iPad, och en svart Apple Pencil hade varit riktigt läckert på en rymdgrå iPad Pro.

Källa: Twitter, via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.