Rykte: Nästa Apple Pencil går över till mörka sidan

Apple Pencil är en trevlig liten pryl som funnits med ett bra tag i Apples sortiment och nästa modell kan få sig ett nytt utseende.

Ett nytt rykte har seglat upp på Twitter och det är från Mr. White som säger att Apple arbetar på en svart Apple Pencil. Som det ser ut idag så är Apple väldigt restriktiva med att deras tillbehör enbart kommer i vitt men kanske kan det bli ändring på det. Det är möjligt att Apple i framtiden kommer att erbjuda Apple Pencil i flera olika färger som går att matcha med de olika färgerna på iPad, och en svart Apple Pencil hade varit riktigt läckert på en rymdgrå iPad Pro.

Källa: Twitter, via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.