Macradion: BankiPad

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Dennis har stenkoll på Apple TV+ och berättar om alla nyheter och vad som komma skall. Vi sågar appen till Apple TV+ och Mathias har blivit med smart ringklocka, men hur ska han få sina besökare att sluta knacka? Marcus har blivit med iPad Pro och Magic Keyboard och får äta upp det han tidigare har sagt om tangentbordets prislapp. Även värmen har kommit efter en kall vår och Dennis har sålt fläktar som aldrig förr i sin egna butik. Detta och mycket mer har du att vänta dig i det senaste avsnittet av Macradion.

Vi har även en nyhet och att det är att alla Patreons kommer kunna se podden live när vi spelar varje måndag 21:00.
Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Som en extra bonus får du som Patreon även en helt reklamfri podd. Macradion har blivit med webbutik som ni kan besöka här!

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts
Spotify
Acast

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors

Epic Games fortsätter sin Battle Royale mot jättarna och lämnar in en stämningsansökan även mot Google.

Idag är det fredag så vi möts av fler nyheter på Apple TV+. Boys State är en prisbelönt dokumentär med politisk fokus.

Idag gör Ted Lasso debut på Apple TV+, den amerikanska coachen som ska träna ett engelskt fotbollslag och inte har en aning om hur sporten ska spelas.

En undersökning där över 1,2 miljoner iPhone-ägare i Kina har lagt sin röst, blir ytterligare ett bevis på hur viktig WeChat är.

Kriget mellan Epic Games och Apple trappas upp när Epic Games går ut på Twitter med en stämningsansökan och kallar Apples monopol för ”1984” direkt efter att Fortnite togs bort i App Store.

(UPPDATERAD) Epic Games erbjuder nu en billigare direktbetalning genom spelet Fortnite och kringgår App Store-reglerna.