Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper säkerhetsuppdatering som ställer till det för jailbreakare

Igår rullade en ny säkerhetsuppdatering för iOS och iPadOS ut. Främsta nyheten var att jailbreaket från Unc0ver dödades.

Apples iOS 13.5.1 kommer med stärkt säkerhet och täpper till hålet i iOS 13.5 som gjorde det möjligt att jailbreaka. Unc0ver gick ut så sent som förra månaden med att de nu har lyckats ta fram jailbreak för iOS 11 upp till den senaste 13.5. Men deras lycka varade inte länge.

Jailbreak innebär att man låser upp sin telefon och kan installera appar från andra källor än Apple själva. Det ger också möjligheten att ändra mer i sitt system och installera så kallade tweaks. Vill ni veta mer kan ni se vår video där vi provar att slå upp portarna på vår iPhone.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.