Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

MacRent tar över Digital Inn

Digital Inn har haft det tufft de senaste åren och den 22 april försattes bolaget i konkurs.

Idag meddelar MacRent via ett pressmeddelande att de har ingått avtal om förvärv gällande delar av rörelsen i Digital Inns konkursbo. Om några butiker kommer öppna upp igen under MacRents flagg framgår inte i pressmeddelandet men deras VD, Jonas Vikander skriver:

”Vi tar ett naturligt steg framåt genom att bl.a. ta över Digital Inns aktier i det helägda dotterbolaget Digital Inn Finans AB (556740-0568). Genom förvärvet accelererar vi mot våra utvecklingsmål. MacRent kommer att vara behjälplig för alla Digital inn-kunder som behöver hjälp med sin Apple hårdvara, både garanti och servicereparationer. Vi erbjuder självklart enheter som ska in i ett MDM via Apple-enhetsregistrering (tidigare Apple-DEP) och efterfrågan på denna tjänst är stor hos företag och skolor. Vi ser fram emot att kunna dela med oss av Sveriges största lager av Apple produkter samt en av de mest lättmanövrerade hemsidorna; www.macrent.se."

MacRent är ingen ny spelare utan har varit en Apple-auktoriserad återförsäljare och Service Provider sedan 90-talet.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.