Första MacBook Pro med retina blir pensionerad

Äger du en MacBook Pro 15” från mitten av 2012 och har planerat att byta batteri eller utföra andra reparationer är det dags nu.

Apple har skickat ut ett internt memo där de meddelar att MacBook Pro 15” retina från mitten av 2012 går i pension den 30 juni. Det betyder att Apple inte längre kommer att tillhandahålla några reservdelar eller utföra några reparationer på modellen efter det datumet. Så har du modellen ovan och har planerat reparationer på den så är det dags att boka en till hos Apple, eller en certifierad reparatör.

Vi tackar MacBook Pro 15” för sin tjänstgöring alla dessa år och det var den första MacBook Pro-modellen som kom med retina-skärm.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.