Ted Lasso - kommande serie på Apple TV+

14 augusti premiärvisas Ted Lasso. Som är namnet på både serien och huvudpersonen. En vilsen amerikansk tränare i England.

Karaktären spelas av Jason Sudeikis och serien hämtar sin inspiration från en NBC Sports-reklamfilm där denna man medverkar.

Den amerikanska football-coachen kommer till England för att coacha ett lag i hederlig europeisk fotboll. En sport som han minst sagt inte har en aning om hur den ska spelas.

Serien är uppbyggd som en dokumentär kring Ted Lasso där vi får följa alla hans felsteg och killgissningar. Hur det går för honom kan vi se den 14 augusti på Apple TV+.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.