Ryktena stämde - Powerbeats Pro får nya färger

För ett par veckor sedan skrev vi om ett rykte att Powerbeats Pro kommer lanseras i nya färger och de ryktena stämde.

Många trodde till en början att en helt ny modell av hörlurar skulle lanseras men nu står det klart att det rör sig om fyra nya färgval till Powerbeats Pro. De nya färgerna molnrosa, vårgul, glaciärblå och lavaröd kommer att gå att köpa från och med den 9 juni. Prislappen blir densamma som tidigare vilket är 2 790 kronor.

Utöver färgerna skiljer det sig ingenting jämfört med tidigare modell utan det är fortfarande en lyssningstid på upp till nio timmar, stöd för Fast Fuel-laddning och de har Apples egna H1-chip för enklare parning och för att smidigare kunna hoppa mellan enheter.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.