Att uppgradera RAM på MacBook Pro blev precis dubbelt så dyrt

Om du har dragit ut på att köpa nya MacBook Pro 13" och planerat att utöka RAM så blir det nu dubbelt så dyrt.

Det var igår på kvällen som Apple dubblade priset för att gå från 8GB RAM till 16GB RAM på instegsmodellen av nya MacBook Pro 13". Så är du sugen på en ny MacBook Pro 13" med 16GB RAM så kostar det 2 500 kronor extra. Det är en ovanlig prishöjning med tanke på att MacBook Pro 13" lanserades för mindre än en månad sedan. Produktionen av komponenter har börjat ta fart igen världen över efter rådande läge med COVID-19, så vad höjningen beror på vet vi inte.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.

Äntligen kom samma designspråk som vi har på iPad Pro till iPad Air och nu skall vi ta en titt för att se om den lever upp till förväntningarna.

AirTags saknas fortfarande och nya rykten talar för att den lilla trackern kan komma i två storlekar.

På fredag är det dags, då kommer äntligen iPhone 12 och iPhone 12 Pro och vi är många som har längtat efter dessa telefoner.

Apple Music vidareutvecklas och blåser liv i vår barndoms musikkanaler. Igår lanserade Apple sin musikkanal Apple Music TV som är en kanal i Apple TV-appen som ger oss musikvideos dygnet runt.