Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple vill satsa på exklusiva podcasts

Bloomberg har tidigare rapporterat om att Apple vill satsa mer på egna podcasts. Fokus i första hand skulle ligga på film och serier. Starta en egen podcast som fokuserar på Apple TV+innehåll men också köpa existerande podcasts som då skulle bli exklusiva för Apples Podcasts-app.

Tanken är även att de exklusiva poddarna kan bli en del av en podcastsatsning i Apple TV+ där man ska kunna lyssna på Apples egna poddar via den befintliga appen. De söker en ny chef för området som ska vara ansvarig för denna satsning och jobba direkt under Ben Cave som idag är head of podcasting.

Spotify har fokuserat på podcast den senaste tiden för att ta upp kampen mot Apple Podcasts dominans i området. Men det ser ut som att Apple är redo att sätta hård mot hårt.

Spotify har köpt upp flera stora poddar och även hela produktionsbolag. Apples lösning ser nu ut att bli densamma även om de bara är startgroparna av en satsning än. De sägs också titta på en lösning för att kunna ge prenumeranter reklamfria versioner av sina podcasts.

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.