AirPods Studio sägs vara under tillverkning

Ryktena har varit många och går långt tillbaka i tiden. Men nu tyder mycket på att de är på gång, Apples over-ear studiolurar - AirPods Studio.

Det har sagts att vi får se dessa efterlängtade lurar nu i sommar eller i höst. Den som lever får se. Vietnamesiska tillverkare har talat om att delar av dessa lurar ska skickas ut under juni - juli samtidigt som tekniksidan DigiTimes skriver att tillverkningen redan är i full gång.

Källan skvallrar också om blueprints på AirPods Studio och fler detaljer men det är inget omvärlden fått ta del av än. Vi hoppas på att få se det snart så vi kan börja lita på dessa rykten fullt ut. Om de är under tillverkning borde vi få se mer av dem på WWDC som bara är en månad bort.

Det som ska särskilja Apples egna over-ear från deras dotterbolags Beats-hörlurar sägs vara avancerade sensorer som känner av hur lurarna sitter på huvudet och när vi tar av oss dem. Likt AirPods har sensorer för att känna av om de sitter i öronen eller i laddfodralet. Det ska också komma utbytbara kuddar både till öronen och bågen för att få de så bekväma som möjligt.

Priset sägs bli det inte allt för hemska 349 dollar, vilket är 100 dollar över AirPods Pro när de lanserades, vilket skulle betyda att dessa hamnar på runt 4 200 kronor för att följa tidigare prissättningar USA kontra Sverige.

Källa: Macrumors