Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

AirPods Studio sägs vara under tillverkning

Ryktena har varit många och går långt tillbaka i tiden. Men nu tyder mycket på att de är på gång, Apples over-ear studiolurar - AirPods Studio.

Det har sagts att vi får se dessa efterlängtade lurar nu i sommar eller i höst. Den som lever får se. Vietnamesiska tillverkare har talat om att delar av dessa lurar ska skickas ut under juni - juli samtidigt som tekniksidan DigiTimes skriver att tillverkningen redan är i full gång.

Källan skvallrar också om blueprints på AirPods Studio och fler detaljer men det är inget omvärlden fått ta del av än. Vi hoppas på att få se det snart så vi kan börja lita på dessa rykten fullt ut. Om de är under tillverkning borde vi få se mer av dem på WWDC som bara är en månad bort.

Det som ska särskilja Apples egna over-ear från deras dotterbolags Beats-hörlurar sägs vara avancerade sensorer som känner av hur lurarna sitter på huvudet och när vi tar av oss dem. Likt AirPods har sensorer för att känna av om de sitter i öronen eller i laddfodralet. Det ska också komma utbytbara kuddar både till öronen och bågen för att få de så bekväma som möjligt.

Priset sägs bli det inte allt för hemska 349 dollar, vilket är 100 dollar över AirPods Pro när de lanserades, vilket skulle betyda att dessa hamnar på runt 4 200 kronor för att följa tidigare prissättningar USA kontra Sverige.

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.