Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mythic Quest får specialavsnitt inspelat med 40 iPhones

Stjärnan och skaparen Rob McElhenney ville inte skjuta upp inspelningen av Mythic Quest på grund av coronakrisen och knäckte idéen att spela in ett avsnitt själva, utan kameramän och med iPhones.

McElhenney pitchade idén för Apple och bad om 40 telefoner tillsammans med 20 hörlurar. Apple var inte sena på bollen och tillät det direkt. Sedan fick varje skådespelare 3 telefoner var och varje telefon användes för en scen innan de rengjordes, togs till en säker plats, rengjordes igen och sedan laddades videofilerna upp så att klipparna som jobbade hemifrån enkelt kunde ladda ner och klippa ihop avsnittet.

I praktiken användes iPhonen monterad över skådespelarnas datorer för att agera webbkamera. Avsnittet är uppbyggt så att de jobbar hemifrån och har all kontakt över videosamtal. Vilket säkert kan ge hög igenkänningsfaktor för många i dessa tider. Ett avsnitt med högt tempo som vi är vana att se i serien men på ett annorlunda sätt.

McElhenney säger att det är den tuffaste produktionen han varit med om men också den han varit mest stolt över.

Hela intervjun med Rob McElhenney kan läsas på The Hollywood Reporter och avsnittet har premiär på Apple TV+ idag.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.