Rykte: Apple jobbar på en specialutgåva av sina AR-brillor så vi kan se ut som Steve Jobs

Har du drömt om att gå runt med likadana glasögon som Steve Jobs hade? Snart kanske det blir möjligt, med betoning på kanske.

Det är Jon Prosser som återigen ger oss information om Apples kommande AR-glasögon och han skriver att Apple jobbar på en specialutgåva. Denna specialutgåva är ett par AR-glasögon som skall se ut som Steve Jobs numera ikoniska, runda glasögon. Han jämför glasögonen likt specialutgåvorna av Apple Watch vi sett genom åren. Vad prislappen blir eller vilka material som skall användas framgår inte.

Bloombergs Mark Gurman som även han är en Apple-läckare av rang säger att Jon Prossers information inte har någon verklighetsförankring alls utan är ren fiktion. Jon Prosser svarar då på Twitter att han har stor respekt för Gurman men vidhåller att han har rätt och att de ses nästa år. Nedan kan ni se Twitter-konversationen:

Så om ryktena stämmer återstår att se, personligen tycker jag det låter lite konstigt att göra en Steve Jobs-utgåva men den som lever får se.Tills dess skall vi nog alla ta detta rykte med en näve salt.

Källa Twitter. Via MacRumors