Nya HomeKit-kompatibla produkter från Aqara är på ingång

En användare har på en kinesisk hemsida hittat bilder på kommande HomeKit-kompatibla produkter från Aqara.

Först ut har vi den kommande Aqara G2H-kameran som kommer ha stöd för HomeKit Secure Video. Utöver det så ser vi att den kommer att gå att köpa i vitt, militärblått, rött och gult utförande. Kameran kommunicerar via WiFi och filmar i 1080p och har ett synfält på 140 grader.

Den andra produkten som har läckt ut heter Aqara P3 Smart AC Plug och även den kommer med stöd för HomeKit. Den lilla pluggen kan kontrollera våra AC-anläggningar men det fina är att den även är en Zigbee Hub. Det betyder att vi kan använda pluggen som hub för våra Aqara-sensorer och knappar. Den skall kunna agera hub åt upp till 32 olika sensorer och knappar.

Någon prislapp eller är dessa två produkter kan tänkas komma vet vi ännu inte och det skall bli intressant om de ens kommer att säljas i Sverige.

Via HomeKitNews

Skriven av Marcus Attefors

För ett par veckor sedan skrev vi om ett rykte att Powerbeats Pro kommer lanseras i nya färger och de ryktena stämde.

Bolaget bakom de smarta brickorna som håller koll på våra nycklar och mycket mer anklagar nu Apple för konkurrenshämmande beteende.

Om du har dragit ut på att köpa nya MacBook Pro 13" och planerat att utöka RAM så blir det nu dubbelt så dyrt.

Har du saknat Svampbob fyrkant så gör han nu intåg på Apples egna speltjänst Apple Arcade.

Dagens nyhet på Apple TV+ är den tecknade serien Central Park. Vi har sett de två första avsnitten och är redan hänförda.

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.