Rykte: Inga EarPods i kartongen till iPhone 12

Sedan tidernas begynnelse har vi fått med EarPods i kartongen till vår nya iPhone men senaste budet i ryktesvärlden är att det är slut på det nu.

Det är Apple-analytikern Ming-Chi Kuo som är i farten och nu i höst kanske det är slutet på en lång era av medföljande EarPods i kartongen. Apple har sedan första iPhone-modellen skickat med EarPods i kartongen och i början berodde det nog mycket på att man tryckte på att iPhone var mer än bara en telefon och på många sätt som en iPod.

Kuo säger att Apple nu istället kommer erbjuda AirPods till ett nedsatt pris för alla som köper en ny telefon. Undertecknad kan nog tycka detta är en rätt bra idé då det säkerligen är många runt om i världen som låter sina medföljande EarPods ligga kvar i kartongen som sedan åker in i förrådet och glöms bort.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.

Philips Hue Play HDMI Sync Box för att vara exakt. Boxen får idag en stor uppdateringar med flera trevliga funktioner.

Spotify har lyssnat på alla användare som i flera år har bett dem ta bort taket på 10 000 låtar i biblioteket.

Att slänga Apple-kartonger skall ingen människa någonsin behöva utsätta sig för men Marcus hade inget val.

En rapport som DigiTimes tagit del av pekar på att kommande AirPods får nya sensorer för att mäta puls och blodsyre direkt i örat.

Nu finns Catalina 10.15.5 ute och kommer med förbättrad koll på batterihälsa i din MacBook.