Macradion: Rund är bättre än allt

En vecka full av härliga Apple-rykten har vi fått och Marcus, Mathias och Dennis har en hel del att prata om men speciellt överens är de inte idag.

Marcus senaste inköp gör honom exalterad på ett sätt han inte trodde var möjligt av en så i praktiken tråkig produkt. Dennis pratar nya skärmstorlekar till den kommande iPhone 12-serien och vill ha magsafe på iPhone. Mathias har testat Xiaomis luftrenare och Marcus tror det hela är hokus pokus. Vi pratar även om det här med runda klockor och Marcus får en ursäkt av Mathias efter alla dessa år.

Macradion har blivit med webbutik som ni kan besöka här!

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Som en extra bonus får du som Patreon även en helt reklamfri podd.

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts
Spotify
Acast

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.

Philips Hue Play HDMI Sync Box för att vara exakt. Boxen får idag en stor uppdateringar med flera trevliga funktioner.

Spotify har lyssnat på alla användare som i flera år har bett dem ta bort taket på 10 000 låtar i biblioteket.

Att slänga Apple-kartonger skall ingen människa någonsin behöva utsätta sig för men Marcus hade inget val.

En rapport som DigiTimes tagit del av pekar på att kommande AirPods får nya sensorer för att mäta puls och blodsyre direkt i örat.

Nu finns Catalina 10.15.5 ute och kommer med förbättrad koll på batterihälsa i din MacBook.