Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apples smarta glasögon kommer heta Apple Glass

Världens mest omskrivna glasögon måste vara de som Apple ännu inte har visat upp men nu har lite nya läckor sipprat ut på nätet.

Det är återigen Jon Prosser som är i farten och han påstår sig sitta på en hel del information om Apples kommande (?) smarta glasögon. Jon berättar att glasögonen kommer att heta Apple Glass och prislappen börjar på 499 dollar och vill man ha slipade glas går det att få för en extra kostnad. Båda glasen kommer bestå av paneler och informationen som visas kommer kunna styras med hjälp av gester.

En konceptbild på hur det eventuellt skulle kunna se ut.

Precis som med Apple Watch kommer Apple Glass vara beroende av en parkoppling till en iPhone och de kommer ha trådlös laddning och stöd för LIDAR. Jon säger även att Apple planerade att visa upp Apple Glass som en "One More Thing" i slutet av presentationen nu i höst men på grund av COVID-19 kan de eventuellt visas upp i mars nästa år istället.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.