Rykte: Alla iPhone 12-modeller får OLED och Pro Max får 6,7 tum och 10-bitars färg

En ny rapport visar att skärmarna till iPhone 12 är fastställda och den skvallrar om flera detaljer kring de fyra kommande telefonerna.

Ross Young som sägs kunna skärmar rapporterar att iPhone 12 kommer få OLED-skärmar från varierande tillverkare - Samsung, BOE och LG beroende på modell och upplösning. Toppmodellerna med Samsung-skärm får dessutom 10-bitars färg. Många rykten har vi hört men nu sägs skärmarna vara spikade och i rapporten kan vi läsa att följande modeller kommer se ut som följande:

  • 5,4-tums iPhone 12

  • 6.1-tums iPhone 12 Max

  • 6.1-tums iPhone 12 Pro

  • 6.7-tums iPhone 12 Pro Max

Young säger också att skärmarna kommer försenas med upp till sex veckor vilket kommer få Apple att skjuta upp lanseringen till oktober istället för slutet av september. Det såg vi senaste ihop med lanseringen av iPhone XS och iPhone XR 2018, så väntan kommer bli lite längre även i år.

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
2 svar

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.

Philips Hue Play HDMI Sync Box för att vara exakt. Boxen får idag en stor uppdateringar med flera trevliga funktioner.

Spotify har lyssnat på alla användare som i flera år har bett dem ta bort taket på 10 000 låtar i biblioteket.

Att slänga Apple-kartonger skall ingen människa någonsin behöva utsätta sig för men Marcus hade inget val.

En rapport som DigiTimes tagit del av pekar på att kommande AirPods får nya sensorer för att mäta puls och blodsyre direkt i örat.

Nu finns Catalina 10.15.5 ute och kommer med förbättrad koll på batterihälsa i din MacBook.