Apple släpper nya Pride-produkter

Mer färg och stolthet till folket! Apple har senaste åren släppt nya Pride-relaterade produkter och urtavlor - här har ni årets!

I år handlar det om två riktigt snygga armband till Apple Watch i form av det klassiska Sportarmbandet i silikon och Nikes sportiga snabba armband med luftintag. Samt tre nya färgglada urtavlor.

Apple hoppas att Pride-månaden och dessa produkter kan ge lite färg och glädje i tillvaron nu i Coronatider. Dessa armband startade som en present till Apples anställda när de anordnade en egen Pride-parad 2016, men senare år har vi också lyckan att kunna inskaffa ett. I år kommer Apples parad se annorlunda ut och den ska hållas online.

De olika lagren av färg i flagg-armbandet tas ut för hand och matchas ihop för att skapa ett vågmönster som sedan smälts samman i en maskin, vilket gör varje armband unikt. Här kan ni se tidigare års urtavlor och undertecknad tycker de toppar i år. Enkelt och stilrent är bäst. Samtidigt som de faktiskt tänkt på att urtavlan och bandet ska gå i linje med varandra.

Återts urtavlor kommer i tre grundutföranden och några klassiska urtavlor får också färgsättningen.

Armbanden finns redan nu att klicka hem och urtavlorna får vi med uppdateringen watchOS 6.2.5 som också finns att ladda ner nu. Några har rapporterat att de inte kan se de nya urtavlorna via klockan, men går du via appen i telefonen ska du kunna aktivera dessa skönheter.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
1 svar

För ett par veckor sedan skrev vi om ett rykte att Powerbeats Pro kommer lanseras i nya färger och de ryktena stämde.

Bolaget bakom de smarta brickorna som håller koll på våra nycklar och mycket mer anklagar nu Apple för konkurrenshämmande beteende.

Om du har dragit ut på att köpa nya MacBook Pro 13" och planerat att utöka RAM så blir det nu dubbelt så dyrt.

Har du saknat Svampbob fyrkant så gör han nu intåg på Apples egna speltjänst Apple Arcade.

Dagens nyhet på Apple TV+ är den tecknade serien Central Park. Vi har sett de två första avsnitten och är redan hänförda.

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.