Logitech lanserar Circle View

Logitech lanserar idag en helt ny HomeKit Secure-kompatibel kamera som heter så mycket som Circle View.

Circle View är utrustad med ett 180 graders ultravidvinkelsobjektiv som filmar i 1080p. Den har inga problem med att fånga upp aktivitet i varken ljusa eller mörka miljöer tack vare HDR-stöd, även totalt mörker fungerar då den filmar i infrarött i upp till ca 4,5 meter.

Designen är lik den tidigare Circle 2 men själva foten är omgjord och den är nu i svart aluminium. Kameran går även att tilta ned om man skulle känna sig övervakad och det är möjligt att fästa den på väggen om så önskas. Circle View går att använda både för inomhus och utomhusbruk men värt att tänka på är att den precis som Circle 2 inte har något inbyggt batteri så skall den vara ute måste el dras.

Den kommer även med HomeKit Secure Video så vi kan lagra allt material direkt på iCloud istället för hos Logitech. Det kräver dock att du har en hemma-hub i form av en Apple TV, HomePod eller iPad.Prislappen för Circle View är 1 990 kronor.

Källa: Logitech

Skriven av Marcus Attefors

För ett par veckor sedan skrev vi om ett rykte att Powerbeats Pro kommer lanseras i nya färger och de ryktena stämde.

Bolaget bakom de smarta brickorna som håller koll på våra nycklar och mycket mer anklagar nu Apple för konkurrenshämmande beteende.

Om du har dragit ut på att köpa nya MacBook Pro 13" och planerat att utöka RAM så blir det nu dubbelt så dyrt.

Har du saknat Svampbob fyrkant så gör han nu intåg på Apples egna speltjänst Apple Arcade.

Dagens nyhet på Apple TV+ är den tecknade serien Central Park. Vi har sett de två första avsnitten och är redan hänförda.

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.