Nu går det att "jobba" och kolla Facebook samtidigt på iPad

Split View och Slide Over är två trevliga funktioner som kan vara användbart på iPad men Facebook har fram tills idag inte haft stöd för funktionerna.

Men det är det ändring på nu då Facebook i sin senaste uppdatering till iPadOS-appen gjorde så vi numera kan ha Facebook-appen och en annan app bredvid varandra på vår iPad. Detta är väldigt tacksamt ur flera aspekter om man kanske vill ha Apple Music igång och byta låtar medans man scrollar genom sitt Facebook-flöde. Eller om man vill knacka siffror i Excel samtidigt som man kollar läget i Applebubblan.

Vi får även stöd för Slide Over vilket betyder att vi kan ha igång en app i fullskärmsläge och sedan dra in Facebook som ett litet fönster som går att flytta runt på skärmen. För att ta del av uppdateringen så är det bara att kasta dig in i App Store och uppdatera Facebook till den senaste versionen.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.

Philips Hue Play HDMI Sync Box för att vara exakt. Boxen får idag en stor uppdateringar med flera trevliga funktioner.

Spotify har lyssnat på alla användare som i flera år har bett dem ta bort taket på 10 000 låtar i biblioteket.

Att slänga Apple-kartonger skall ingen människa någonsin behöva utsätta sig för men Marcus hade inget val.

En rapport som DigiTimes tagit del av pekar på att kommande AirPods får nya sensorer för att mäta puls och blodsyre direkt i örat.

Nu finns Catalina 10.15.5 ute och kommer med förbättrad koll på batterihälsa i din MacBook.