Rykte: Powerbeats Pro kommer att lanseras i lite mer färgglada alternativ

Har du sneglat på Powerbeats Pro men ännu inte slagit till kan det vara värt att vänta om någon av färgerna ovan lockar.

Det är WaveTech som står bakom ryktet att Apple inom kort kommer släppa lite sommarfärger till sina träningslurar Powerbeats Pro. Färgerna som ryktas komma heter cloud pink, glacier blue, spring yellow och lava red. Powerbeats Pro lanserades i april förra året och precis som AirPods så har de H1-chippet för enklare parning och stabilitet. De har även stöd för "Hej Siri" och är iPX4-klassificerade.

Prislappen på dessa färgglada lurar lär bli detsamma som nuvarande pris som i skrivande stund ligger på ca 2 300 kronor.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.