Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu kan du driva in skulder i Swish

Swish är ju på många sätt en helt fantastisk tjänst och nu har de släppt en funktion som gör den ännu bättre.

Funktionen heter "Förfrågningar" och det den gör är att vi kan påminna vänner och bekanta om en Swish-betalning. Om hela släkten till exempel har gått ihop för att köpa en present så kan den som stod för utlägget nu gå in i Swish och fylla i belopp och skicka en förfrågan. Mottagaren får då en förfrågan med förifyllt belopp och ett meddelande med vad det gäller.

Mottagaren kan sedan godkänna förfrågan via BankID eller neka den om hen vill vara det svarta fåret i släkten. Krav för att detta skall fungera är att man har uppdaterat sin Swish-app till version 5.0 och att man är 18 år gammal. I Swish-appen går även funktionen att stänga av helt om man inte vill kunna skicka eller få förfrågningar. I sitt pressmeddelande säger Edvind Nygaard, Produktansvarig på Swish Privat:

Möjligheten att kunna påminna eller be om en betalning har varit efterlängtad av Swish-användarna länge men det känns extra bra att kunna lansera Swish förfrågningar i dessa tider så att man enkelt kan göra sig fri från utlägg.

Källa: Swish

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.