SteelSeries lanserar ny spelkontroll till Apple-enheter

SteelSeries är tillbaka med en ny MFi-kontroll till Apple-enheter och den heter så mycket som Nimbus+.

Det har nog inte varit helt lätt för bland annat SteelSeries att kränga sina MFi-kontroller sedan i höstas. En av nyheterna i Apples nya operativsystem var att iOS, iPadOS, macOS och tvOS nu har stöd för Playstation och Xbox-kontroller. Men nu är SteelSeries tillbaka med Nimbus+ som i stora drag är en MFi-version av deras tidigare Stratus Duo-kontroll som fungerar med Android-enheter.

Den nya kontrollen har en imponerande batteritid på över 50 timmar och när batterierna tar slut så laddas kontrollen upp med en lightningkabel. De två styrspakarna går att klicka ned och prislappen för kontrollen landar på 69 dollar. Den kommer till en början säljas i Apples fysiska och digitala affärer men kommer tids nog även att gå att köpa på andra ställen.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

För ett par veckor sedan skrev vi om ett rykte att Powerbeats Pro kommer lanseras i nya färger och de ryktena stämde.

Bolaget bakom de smarta brickorna som håller koll på våra nycklar och mycket mer anklagar nu Apple för konkurrenshämmande beteende.

Om du har dragit ut på att köpa nya MacBook Pro 13" och planerat att utöka RAM så blir det nu dubbelt så dyrt.

Har du saknat Svampbob fyrkant så gör han nu intåg på Apples egna speltjänst Apple Arcade.

Dagens nyhet på Apple TV+ är den tecknade serien Central Park. Vi har sett de två första avsnitten och är redan hänförda.

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.