SteelSeries lanserar ny spelkontroll till Apple-enheter

SteelSeries är tillbaka med en ny MFi-kontroll till Apple-enheter och den heter så mycket som Nimbus+.

Det har nog inte varit helt lätt för bland annat SteelSeries att kränga sina MFi-kontroller sedan i höstas. En av nyheterna i Apples nya operativsystem var att iOS, iPadOS, macOS och tvOS nu har stöd för Playstation och Xbox-kontroller. Men nu är SteelSeries tillbaka med Nimbus+ som i stora drag är en MFi-version av deras tidigare Stratus Duo-kontroll som fungerar med Android-enheter.

Den nya kontrollen har en imponerande batteritid på över 50 timmar och när batterierna tar slut så laddas kontrollen upp med en lightningkabel. De två styrspakarna går att klicka ned och prislappen för kontrollen landar på 69 dollar. Den kommer till en början säljas i Apples fysiska och digitala affärer men kommer tids nog även att gå att köpa på andra ställen.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.