Rykte: AirPod Studio får revolutionerande sensorer

De omryktade AirPod Studio kan få sensorer som känner av hur du har hörlurarna på dig - på huvudet, runt halsen eller om du spinner skivor med lurarna på sniskan.

Apples kommande over-ear-lyxlurar kan få liknande funktion som sensorerna i dagens AirPods ger idag. Det vill säga att de reagerar på när du tar ut lurarna ur öronen och pausar musiken. Men det kan tas ett steg längre i dessa over-ear-lurar, känna av och pausa musiken när du sätter dem runt nacken eller tysta bara ena luren om du sätter dem på sniskan som en tuff DJ.

Tidigare rykten har talat för att de kommer få aktiv brusreducering och transparens likt dagens AirPods Pro. Dessutom ska det komma utbytbara öronkuddar och vaddering till bågen för att få den ultimata passformen.

Det var så sent som i helgen som det spreds rykten om att de kommer få en prislapp på 349 dollar och få namnet AirPods Studio.

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.

En video som 9to5mac har fått tag i visar en prototyp som påstås vara en trådlös laddare med magneter i storlek med magnetcirkeln som väntas sitta i iPhone 12.

Vill du ta mobilspelandet till nästa nivå så har Razer lösningen och den heter så mycket som Kishi.

iOS 14 är äntligen här och en av de mest uppmärksammade funktionerna är att vi nu kan ha widgets på hemskärmen.

Har du beställt nya Apple Watch och inte är supersugen på att få en ordentlig repa så kan InvisibleShield vara räddaren i nöden.