Rykte: MacBook Pro 14" lanseras först nästa år

Vi var många som trodde att Apple skulle lansera en uppdaterad MacBook Pro med nytt tangentbord men framförallt en större skärm, men så blev det inte.

Det var många rykten som pekade på att MacBook 13" skulle få samma behandling som MacBook Pro 16" där skärmen utökades men storleken på själva datorn behöll nästan samma mått. Detta lyckades Apple göra genom att dra ned på svarta ramarna runt skärmen. Men MacBook Pro behåll samma storlek på 13 tum och nu påstår Apple-läckaren L0vetodream att 14-tummaren kommer först nästa år.

Apple-analytikern Ming-Chi Kuo har även tidigare påstått att Apple kommer visa upp en 14" MacBook Pro med Mini-LED i slutet av 2021 så det kanske var den tekniken som Apple ville få till innan vi kan avnjuta en större skärm.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors

För ett par veckor sedan skrev vi om ett rykte att Powerbeats Pro kommer lanseras i nya färger och de ryktena stämde.

Bolaget bakom de smarta brickorna som håller koll på våra nycklar och mycket mer anklagar nu Apple för konkurrenshämmande beteende.

Om du har dragit ut på att köpa nya MacBook Pro 13" och planerat att utöka RAM så blir det nu dubbelt så dyrt.

Har du saknat Svampbob fyrkant så gör han nu intåg på Apples egna speltjänst Apple Arcade.

Dagens nyhet på Apple TV+ är den tecknade serien Central Park. Vi har sett de två första avsnitten och är redan hänförda.

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.