Rykte: MacBook Pro 14" lanseras först nästa år

Vi var många som trodde att Apple skulle lansera en uppdaterad MacBook Pro med nytt tangentbord men framförallt en större skärm, men så blev det inte.

Det var många rykten som pekade på att MacBook 13" skulle få samma behandling som MacBook Pro 16" där skärmen utökades men storleken på själva datorn behöll nästan samma mått. Detta lyckades Apple göra genom att dra ned på svarta ramarna runt skärmen. Men MacBook Pro behåll samma storlek på 13 tum och nu påstår Apple-läckaren L0vetodream att 14-tummaren kommer först nästa år.

Apple-analytikern Ming-Chi Kuo har även tidigare påstått att Apple kommer visa upp en 14" MacBook Pro med Mini-LED i slutet av 2021 så det kanske var den tekniken som Apple ville få till innan vi kan avnjuta en större skärm.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.

Fjärde genrationen iPad Air kan komma att laddas med USB-C om vi ska tro på japanskt skvaller.

Sonos Radio som tidigare har funnits tillgängligt i bland annat USA, Kanada, Storbritannien, Irland och Australien kommer idag till Sverige.

Antalet HomeKit-kompatibla kameror börja öka nu vilket är trevligt och näste man till rakning är Eve Cam.

Kod i den läckta versionen av iOS 14 visar att Apple planerar att lägga in inbyggd översättning direkt i Safari samtidigt som det kommer med fullt Apple Pencil-stöd.